Fairtrade kerstcadeau

Met een fair trade kerstcadeau maak je drie mensen blij: de ontvanger, jezelf en degene die het gemaakt heeft! De kerstperiode gaat om geven, en met een Fairtrade Cadeaubon geef je echt een betere wereld cadeau. De cadeaubon is een eigen keuze kerstpakket of aanvulling op een fair trade kerstpakket. Zo geef je altijd wat iemand zelf het leukst vind. Dit voorkomt niet alleen verspilling van cadeaus, maar ook teleurstelling.

Eigen keuze uit 1.000+ fair trade producten

Met de Fairtrade Cadeaubon geef je de keuze uit 1.000+ fair trade cadeaus! De cadeaubon is online in te leveren bij onze eigen webwinkel met o.a. fair trade voeding, verzorgingsproducten, tassen, woonaccessoires, sieraden en veel meer.

Cadeaubon en cadeauverpakking in één

Wilt u een extra speciaal kerstcadeau? Kies dan voor onze cadeauverpakking met gratis bloemzaadjes papier! Via dit formulier kunt u een bestelling plaatsen of een offerte aanvragen.

offerte aanvragen

groeipapier cadeaubon

Nu met gratis bloemenpapier!

groeipapier


Wilt u iets extra feestelijks bij uw Fairtrade Cadeaubon bestellen? Wat dacht u van groeipapier met bloemzaadjes in de vorm van een hartje, bloem of een ster? Uit dit zogenaamde groeipapier groeien wilde bloemen nadat deze geplant worden: extra leuk voor de ontvanger en de vlinders + bijtjes! U kunt kiezen uit een gele ster, een gele bloem of een witte bloem. Het groeipapier wordt met een biologisch afbreekbaar lijmpuntje aan de cadeaubon vastgemaakt en kan eenvoudig losgemaakt worden.

bijen bloemenNu tijdelijk gratis bij uw bestelling! We horen graag via ons bestel/offerte-formulier of u het hartje, de ster of de bloem bij uw Fairtrade Cadeaubon(nen) wilt ontvangen, en in welke kleur.