Fairtrade Cadeaubon zakelijk bestellen / offerte

fairtracadeaubon binnenkant 500 2Zoekt u een eerlijk en verantwoord relatiegeschenk, bedankje of kerstgeschenk? Bestel dan de Fairtrade Cadeaubon via onderstaand formulier. Kies voor onze cadeaubon en leuke verpakking in één! U kunt er zelf een persoonlijke boodschap op schrijven of door ons een standaardboodschap laten drukken. Onze geschenkverpakking is in een sociale werkplaats gedrukt op FSC papier.

fairtrade cadeaubon relatiegeschenkU kunt ook de FairtradeCadeaubon direct per e-mail bestellen, handig als last-minute cadeau! De kadobonnen worden uitgeleverd na betaling. Wilt u eerst een offerte ontvangen? U kunt middels onderstaand formulier een offerte aanvragen.

Nu met gratis bloemenpapier!

Wilt u iets extra feestelijks bij uw Fairtrade Cadeaubon bestellen? Wat dacht u van groeipapier met bloemzaadjes in de vorm van een hartje, bloem of een ster? Uit dit zogenaamde groeipapier groeien wilde bloemen nadat deze geplant worden: extra leuk voor de ontvanger en de vlinders + bijtjes! U kunt kiezen uit een gele ster, een gele bloem of een witte bloem. Het groeipapier wordt met een biologisch afbreekbaar lijmpuntje aan de cadeaubon vastgemaakt en kan eenvoudig losgemaakt worden.

groeipapier

 

 

 

bijen bloemenNu tijdelijk gratis bij uw bestelling!

We horen graag via ons bestel/offerte-formulier of u het hartje, de ster of de bloem bij uw Fairtrade Cadeaubon(nen) wilt ontvangen, en in welke kleur.

Verzendkosten vergoeden

Indien u de verzendkosten per bestelling met een gegeven cadeaubon wilt laten vergoeden voor uw medewerkers kunt u dit bij ons aangeven. Uw medewerkers zullen dan geen verzendkosten in rekening gebracht worden, omdat u ze vooraf vergoed (we rekenen 6,50 euro voor verzending van een bestelling, onafhankelijk van de grootte van de bestelling).

Bestelformulier / offerteformulier zakelijk

 Bestelling Offerte

Uw bedrijfsnaam: (verplicht)

Uw naam: (verplicht)

Uw e-mailadres: (verplicht)

Adres: (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaats: (verplicht)

Telefoonnummer: (verplicht)

Bestelling 1:

Waarde:

Aantal:

Bestelling 2: (Optioneel)

Waarde:

Aantal:

Opmerkingen: