Fairtrade kerstcadeau

Met een fair trade kerstcadeau maak je drie mensen blij: de ontvanger, jezelf en degene die het gemaakt heeft! De kerstperiode gaat om geven, en met een Fairtrade Cadeaubon geef je echt een betere wereld cadeau. De cadeaubon is een eigen keuze kerstpakket of aanvulling op een fair trade kerstpakket. Zo geef je altijd wat iemand zelf het leukst vind. Dit voorkomt niet alleen verspilling van cadeaus, maar ook teleurstelling.

Eigen keuze uit 1.000+ fair trade producten

Met de Fairtrade Cadeaubon geef je de keuze uit 1.000+ fair trade cadeaus! De cadeaubon is online in te leveren bij onze eigen webwinkel met o.a. fair trade voeding, verzorgingsproducten, tassen, woonaccessoires, sieraden en veel meer.

Projecten voor een betere wereld

De FairtradeCadeaubon kan nu ook gedoneerd worden aan honderden goede projecten via 1% Club. Via 1% Club kun je projecten steunen tegen armoede. Veel projecten worden gestart in ontwikkelingslanden. Zo kun je een wereld van verschil maken!

Nieuw: wij verdubbelen donaties! Wanneer iemand kiest om het bedrag van zijn/haar cadeaubon te doneren aan een project, verdubbelen wij het bedrag. Fair & Eco schonk ieder jaar al een deel van haar omzet aan goede doelen. Vanaf nu doen we dit op basis van gekozen projecten.

Cadeaubon en cadeauverpakking in één

Wilt u een extra speciaal kerstcadeau? Kies dan voor onze cadeauverpakking met gratis bloemzaadjes papier! Via dit formulier kunt u een bestelling plaatsen of een offerte aanvragen.

offerte aanvragen

groeipapier cadeaubon

Nu met gratis bloemenpapier!

groeipapier

 

 

Wilt u iets extra feestelijks bij uw Fairtrade Cadeaubon bestellen? Wat dacht u van groeipapier met bloemzaadjes in de vorm van een hartje, bloem of een ster? Uit dit zogenaamde groeipapier groeien wilde bloemen nadat deze geplant worden: extra leuk voor de ontvanger en de vlinders + bijtjes! U kunt kiezen uit een gele ster, een gele bloem of een witte bloem. Het groeipapier wordt met een biologisch afbreekbaar lijmpuntje aan de cadeaubon vastgemaakt en kan eenvoudig losgemaakt worden.

bijen bloemenNu tijdelijk gratis bij uw bestelling! We horen graag via ons bestel/offerte-formulier of u het hartje, de ster of de bloem bij uw Fairtrade Cadeaubon(nen) wilt ontvangen, en in welke kleur.

Nieuw: we bieden nu ook een mooie geschenkverpakking aan met kerstboomzaadjes en een groeipakket! Vraag naar de mogelijkheden via ons formulier.