Veelgestelde vragen

Fairtrade Cadeaubonnen uitgegeven na 1 januari 2016 


1. Waar kan ik de Fairtrade Cadeaubon inwisselen?

De Fairtrade Cadeaubon is alleen in te wisselen bij onze eigen webwinkel. Bekijk onze shop met duizenden leuke duurzame en fairtrade producten.

2. De kadoboncode werkt niet, wat nu?
De EcoKadobon werkt als een kortingscode. Je gebruikt de unieke kadoboncode die op je EcoKadobon staat wanneer je de bestelling afrekent, bovenaan de betaalpagina.

3. Hoe vaak kan ik de kadoboncode gebruiken?

Je kan de kadoboncode één keer gebruiken. Je kan een groter bedrag dan je kadobonwaarde bijbetalen via iDeal of Paypal.

4. Wat houdt de kadoboncode in?
Dit is een code van 16 tekens die maar eenmaal wordt verstrekt. Deze code bevat tevens de waarde en de geldigheidsduur van de kadobon. Bewaar deze code dus zorgvuldig.

5. Kan ik meerdere kadobonnen tegelijkertijd inwisselen?
Ja, dit is mogelijk. Je kunt meerdere kadoboncodes tegelijkertijd invoeren. Voeg bij het afrekenen meerdere kadobonnen toe via de knop ‘Kadobon Toevoegen’.

6. Mag een product duurder zijn dan de waarde van de kadobon?

Ja, dat kan. De waarde van de EcoKadobon wordt in mindering gebracht op de prijs van het product plus verzendkosten. Het resterende bedrag kunt je middels internetbankieren (iDEAL of Paypal) zelf bijbetalen.

7. Hoe lang is de Fairtrade Cadeaubon geldig?
De Fairtrade Cadeaubon is 2 jaar geldig. De exacte verloopdatum staat weergegeven op de cadeaubon.

8. Wanneer heb ik mijn Fairtrade Cadeaubon binnen?
Je krijgt de Fairtrade Cadeaubon(nen) enkele minuten na betaling binnen via een e-mail met het PDF bestand in de bijlage.

9. Mijn vraag staat er niet bij, wat nu?
Neem dan contact op met onze klantenservice via info@fairtradecadeaubon.nl of bel 084-8710285 en spreek een voicemail bericht in. Wij streven ernaar om je vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

Fairtrade Cadeaubonnen uitgegeven voor 1 januari 2016


1. Waar kan ik de Fairtrade Cadeaubon inwisselen?

De EcoKadobon is in te wisselen bij onze aangesloten webwinkels en goede doelen. Bekijk hier alle deelnemers >. Ook is de EcoKadobon in te wisselen in onze eigen shop, wel zo makkelijk.

2. De kadoboncode werkt niet, wat nu?
Let op: de Fairtrade Cadeaubon is géén kortingscode! Het is een betaalmiddel. Je gebruikt de kadoboncode dus niet in het kortingscode veld van de webwinkel, maar je kiest tijdens het afrekenen voor de optie: ‘Betalen met Kadobon Online/EcoKadobon/Fairtrade Cadeaubon’. Bekijk hier een uitgebreide uitleg >

3. Ik heb een vraag over mijn bestelling, met wie neem ik contact op?
Wanneer je een bestelling hebt gedaan en daarbij de Fairtrade Cadeaubon hebt gebruikt, neem je bij vragen over je bestelling altijd contact op met de webwinkel waar je de bestelling hebt gedaan. Wij zijn de uitgever van de Fairtrade Cadeaubon, maar we hebben géén toegang tot de systemen van onze deelnemers en we kunnen je geen informatie verschaffen over een gedane bestelling, zoals bijvoorbeeld levertijd.

4. Wat houdt de kadoboncode in?
Dit is een 12-cijferige code die maar eenmaal wordt verstrekt. Deze code bevat tevens de waarde en de geldigheidsduur van de kadobon. Bewaar deze code dus zorgvuldig.

5. Hoe kan ik een Fairtrade Cadeaubon inwisselen?
Dit is afhankelijk per deelnemer.

A) Bij webwinkels ga je nadat je het gewenste product hebt gekozen naar de online kassa en kies je als betaalmethode ‘kadobon-online’ (of kies in sommige gevallen voor ‘Ecokadobon’ indien beschikbaar). Vervolgens geef je je kadoboncode in.

B) Bij Alle Goede Doelen.nl: kies een goed doel uit en kies voor ‘doneer direct online’. Kies bij de donatiemodule de optie ‘ik wil via kadobon-online doneren’. Hier kan men de kadoboncode invullen die op de EcoKadobon staat.

C) In onze eigen webshop kies je voor betaalmethode Fairtrade Cadeaubon onderaan de betaalpagina.

6. Kan ik met meerdere kadobonnen tegelijkertijd inwisselen?
Ja, dit is mogelijk. Je kunt meerdere kadoboncodes tegelijkertijd invoeren. Voeg bij het afrekenen meerdere kadobonnen toe via de knop ‘Kadobon Toevoegen’.

7. Moet ik de kadobon in één keer besteden?
Nee, de Fairtrade Cadeaubon kan in delen worden besteed. Het restantbedrag blijft actief met dezelfde kadoboncode. Het minimum restantbedrag is 1 euro en de geldigheidsduur blijft onveranderd.

8. Hoe weet ik hoeveel tegoed er nog op de kadoboncode staat?
In de oorspronkelijke e-mail die je hebt ontvangen staat een link. Als je deze link aanklikt krijgt  je je kadobon in een .pdf bestand te zien. Linksboven zal dan het saldo verschijnen hoeveel tegoed er nog op de kadobon staat.

9. Mag een product duurder zijn dan de waarde van de kadobon?
Ja, dat kan. De waarde van de kadobon-online wordt in mindering gebracht op de prijs van het product. Het resterende bedrag kunt je middels internetbankieren (iDEAL) zelf bijbetalen.

10. Mijn kadoboncode wordt niet geaccepteerd.
Waarschijnlijk heb je de code gebruikt in het kortingscodeveld van de webwinkel en dat is niet juist. Bij de kassa kies je voor de betaalmethode “kadobon-online” (of ‘ecokadobon’ indien beschikbaar) waar je vervolgens de kadoboncode kunt invullen. Het kan ook zijn dat de kadoboncode reeds is ingewisseld of dat de geldigheidsduur is verstreken.

11. Ik heb een kadobon ontvangen maar ik kan de link niet openen.
In de e-mail die u heeft ontvangen zit een link. Om deze link te kunnen openen heeft u het programma acrobat-reader nodig. Het programma acrobat-reader kun je gratis downloaden.

11. Hoe lang is de Fairtrade Cadeaubon geldig?
De Fairtrade Cadeaubon is 2 jaar geldig. De exacte verloopdatum staat weergegeven op de cadeaubon.

12. Wanneer heb ik mijn Fairtrade Cadeaubon binnen?
Je kunt kiezen of je de bon digitaal (als PDF) of per post wilt ontvangen. Als je vóór 15:00 bestelt wordt de bon de volgende dag per post bezorgd. Als je aangegeven hebt dat je de cadeaubon digitaal wilt onvangen krijg je enkele minuten na betaling een e-mail met het PDF bestand in de bijlage.

13. Mijn vraag staat er niet bij, wat nu?
Neem dan contact op met onze klantenservice via info@fairtradecadeaubon.nl of bel 084-8710285 en spreek een voicemail bericht in. Wij streven ernaar om je vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

 

Add Your Comment